Jody Pietersz versterkt het directieteam van TrueFullstaq

Jody Pietersz COO TrueFullstaq
Jody Pietersz COO TrueFullstaq
Home / Blog & Nieuws / News / Jody Pietersz versterkt het directieteam van TrueFullstaq
Per augustus 2024 versterkt Jody Pietersz het directieteam van TrueFullstaq, cloud native service provider en onderdeel van The Digital Neighborhood. Pietersz wordt verantwoordelijk voor het operationeel en technisch succes en richt zich op de beste (technische) dienstverlening aan klanten.

De infrastructuur-puzzel op een diverse wijze aanpakken en oplossen

Pietersz: “Mij trekt de complexiteit en de dynamiek in tech heel erg, met name de infrastructuur, die cruciaal is voor nieuwe technologische ontwikkelingen zoals AI. Bij TrueFullstaq wil ik me inzetten om aan de achterkant de technische puzzels met de operationele teams op te lossen. Voor mij een plek om zowel de operatie te leiden als er zelf heel veel in te leren,” zegt Pietersz. “Ik ben iemand die nieuwsgierig is, graag nieuwe dingen leert. Ik hecht veel waarde aan diversiteit in teams; ik ben ervan overtuigd dat verschillende achtergronden en perspectieven leiden tot een sterker eindproduct.

Pietersz maakte de overstap vanuit Highberg, een managementadviesbureau waar ze verantwoordelijk was voor verandermanagement en organisatie-transformatie ondersteund door digitale oplossingen. Haar werkervaring heeft ze zowel bij corporates opgedaan zoals Mitel en KPN als bij kleinere techbedrijven. Pietersz: “Automation is belangrijk, maar de menselijke factor is cruciaal. De kracht van innovatie ligt niet alleen in technologie zelf, maar in de mensen die achter de knoppen zitten. Zonder sterke, diverse teams, bestaande uit de juiste mensen en juiste specialisten om de doelstellingen te halen, verliest automatisering zijn potentieel.”

Strategie operationeel waarmaken

“Door zowel een achtergrond in tech als consultancy is Jody een fantastische aanvulling voor TrueFullstaq. Zeker in de cloud native markt die we zowel met consultancy als managed oplossingen bestormen. Een complex werkgebied, waardoor voor ons succes de focus ligt op zowel het begeleiden van teams als managed technologieën bieden”, zegt Marilou van Doorn, CEO van TrueFullstaq. “Daarnaast heeft ze ervaring met change management en een goede operationele uitvoering van strategie. Met Jody in het team kunnen we onze strategie operationeel waarmaken.”

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: News